Uluderbent Ortaokulu


Vizyon: Kendini sürekli yenileyen,öğrenmeyi öğrenen,okuyan,inceleyen,araştıran,zamanı iyi yönetebilen, doğayı seven,bilimin gelişmesi için çaba gösteren,sanatta,sporda,bilimde ve her alanda ülkemizin adını yükseltmek isteyen nesillerin yetiştirldiği;Bütün öğrencilerin akla ve bilime dayalı eğitim ortamında bir üst öğrenime hazırlandığı;yönetici,öğretmen,personel,öğrenci ve velileri el birliği ile çevrede,bölgede ve ülkede ´´MODEL OKUL´´ olmaktır.

Misyon: Uluderbent Ortaokulu olarak; Atatürk ilke ve devrimlerine bağlı,çağdaş,laik,ülkesine karşı görev ve sorumluluklarının bilincinde olan,topluma karşı verimli fertler yetiştirmek; Okul içinde ve dışında sergiledikleri davranışlarla örnek öğrenciler olmalarını sağlamak; Ortaokul seviyesindeki eğitimlerini en iyi şekilde tamamlamaları için varız...

Başarılar: Okulumuz her sene Fen lisesi ve çeşitli Anadolu Liselerine öğrenci yerleştirmektedir. Okulumuz aynı zamanda her sene de devlet parasız ve yatılılık sınavında da öğrencilerini başarıya ulaştırmıştır. il ve ilçe de yapılan çeşitli yarışma ve faaliyetlerde il ve ilçe birincilikleri bulunmaktadır.

Saatler: 09:00- 15:25
Isınma: KALORİFERLİ
Bağlantı: Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil: İNGİLİZCE
Servis Bilgisi: Öğretmenlerin bir çoğu şahsi araçları ile ulaşım sağlamaktadır.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler: 2018 yılının mayıs ayında okulumuzda TÜBİTAK 4006 fuarı düzenlenmiştir. Kodla(manisa) projesi kapsamında ilçe çapında yapılan yazılım alanındaki yarışmalarda 2017,2018,2019 yıllarında 1. olmuştur.
Proje Çalışmaları: 2017-2018 yılında sağlık için el ele projesi kapsamında okulumuzda sağlıklı atıştırmalık yarışması düzenlenmiştir. aynı zamanda 2. ders teneffüslerinde kantinden abur cubur satışı durdurulmuş ve o saat meyve saati olarak belirlenmiştir.

Telefon - 0506 369 4029

Belgegeçer - (506) 369 4029

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://uluderbentortaokulu.meb.k12.tr

Adres - Uluderbent Mahallesi

Öğretmen :14
Öğrenci :173
Derslik :11
Çok Amaçlı Salon :1
Kütüphane Kitap Sayısı :2330
Yemekhane :1
Öğretim Şekli :TEKLİ

Yerleşim Yeri - Uluderbert mahallesi

Adres - Uluderbent Mahallesi

Ulaşım Minibüs ile ulaşım sağlanmaktadır. Yarım saat ve bir saat aralıklarla araç vardır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İlçe merkezine 30 Km. uzaklıktadır.